Wednesday, September 9, 2009

MASA TENGAH SAYANG KENTUT PUN WANGI...


Salam,

1.Ustazah Siti, isteri kepada Ketua Dewan Ulama PAS Perlis Abd Rashid Rahman mendakwa beliau hanya menerima nafkah dari suaminya sebanyak RM300 selama 10 tahun berkahwin.

2. Beliau juga mendakwa bahawa beliau selalu dipukul termasuk dikepala dan dirotan.

3. Yang lebih menyedihkan beliau dipaksa melayan kehendak seks walaupun ustazah siti didalam pantang.

4. Orang-orang macam ni tak kisah hukum hakam kerana beliau ahli PAS dan dah confirm masuk syurga.......

10 comments:

  1. Salam, puak-puak macam ni Islam pada nama, pakaian sahaja. Hukum dan Undang-Undang Islam hanya untuk rakyat jelata sahaja, bukan untuk pemimpin-pemimpin mereka. Inilah bentuk Islam kaum khawarij yang hendak diperkenalkan kepada umat Islam di malaysia.

    ReplyDelete
  2. betul. tak ada pulak tantawi dan mahfuz nak bantu wanita ini

    ReplyDelete
  3. Kesan daripada krisis Anwar-Mahathir, baca di sini;

    http://www.ikutsukaakuisa.co.cc/2009/09/nizar-apakah-rakyat-malaysia-tahu.html

    ReplyDelete
  4. Beginilah keadaannya... Inilah islam yang dibawa

    ReplyDelete
  5. salam tuan rumah.

    saya baru sahaja setting list blog mengikut abjad.

    harap dapat memudahkan ahli BPN utk mengemaskini list blogger BPN di blog masing2

    List Blogger sangat penting utk meningkatkan lagi hits sesama kita.

    bayangkan 90 blog BPN menyiarkan tajuk artikel yg kita tulis dalam sekelip mata ?

    tentu ia akan lebih memberi kesan kepada perjuangan alif ba ta ini.

    pembangkang sudah lama linkkan sesama mereka termasuk di tranungkite online.

    kita je yang agak ketinggalan dalam bab ini.

    harap dapat sokongan sahabat BPN semua..

    sekian, sekadar makluman.


    1Suara 1Arah 1Akidah dengan semangat 1Malaysia

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah,

    Mohon Tuan publish kan blog kawan; http://bumiyang.blogspot.com di blog tuan.

    ReplyDelete
  7. salam boleh masukkan blog saya di sini untuk menyebarkan lebih luas lagi artikel2 yang berkaitan agama di blog saya kepada masyarakat, semoga kerjasama anda di rahmati Allah

    http://ustaznoramin.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

    أنا من مكة بلد قبلة المسلمين لا أعلم إن كنت تعلم اللغة العربية لأني لا أعرف غيرها .. ولكن أردت المرور بكم وإلقاء التحية

    بارك الله فيك ووفقك

    ReplyDelete
  9. Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

    (a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
    (b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
    (c) Jom Kenali Dr Maza & Co
    (d) Ahlul Bait Yang Dicerca
    (e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
    (f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
    (g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

    FAKEH KHALIFAH SAKA

    ReplyDelete
  10. ini baru la betul bak kata pepatah omputih..don't judge a book by its cover :) ok tuan, say follow blog tuan. Jemput follow saya jugak :)

    http://ninjabiker.blogspot.com

    ReplyDelete

MENJULANG AGAMA MEMBELA BANGSA

"Kepada rakan-rakan yang ingin memberikan komen balas atau sebarang pendapat adalah sangat-sangat dialu-alukan...terima kasih.."